LOPPUUNMYYTY Tiernapojat ja muuta jouluista musiikkia Halosenniemessä


Aika: 19.12.2017 18.00 - 21.00
Paikka: Halosenniemi
Osoite: Rantatie (Halosenniementie 4-6), Tuusula

Yhteystiedot

Tuusulan kunta, kulttuuri
p. 040 314 3436

Kuvaus

Halosenniemi pakkasellaTunnelmallinen joulukonsertti Halosenniemen museossa. Illan aikana on kaksi ainukertaista konserttia. Konsertit alkavat klo 18 ja 20.

Konsertin keskeisenä teoksena on Tiernapojat-joulukuvaelma. Kuvaelmaa on esitetty Suomessa ainakin parinsadan vuoden ajan - sekä erilaisina paikallisversioina että nykyisin myös eri tavoin modernisoituna. Halosenniemessä nähtävä Tiernapoika-esitys on lähtökohdiltaan perinteinen, mutta neljän laulajan lisäksi tarinaa vie eteenpäin kuusihenkinen soitinyhtye, joka välisoittoineen ja musiikillisine kommentteineen saa teoksessa yhtä ison roolin kuin laulukvartetti. Kaikkien tuntema teos saa soittimien myötä aivan uudenlaisen ilmeen.

Tiernapoikien lisäksi konsertissa kuullaan muuta jouluista musiikkia niin Suomesta kuin ulkomailta. Sibelius joululauluineen on toki ohjelmassa mukana. Halosenniemessä laulut soivat synnyinkotinsa naapurissa.

Yhtyeessä esiintyvät:
Anna-Leena Rysä, huilu; Mauri Saarikoski, viulu; Leena Tuomisto-Saarikoski, viulu; Heidi Ketola, alttoviulu; Timo Seppänen, kitara; Hannu Rantanen, kontrabasso; Anssi Häkkinen, laulu; Marko Puro, laulu; Ville Salonen, laulu; Juha Hostikka, laulu

Molemmat konsertit ovat loppuunmyyty.

Liput alkaen 12,50 €, www.lippu.fi
Lippuja myydään ovelta tuntia ennen esitystä, jos se ei ole loppuunmyyty. Hinta ovella 15,00 €.

HALOSENNIEMI
Rantatie, Tuusula
p. 09 8718 3466, 040 314 3436
www.halosenniemi.fi
www.facebook.com/halosenniemi

« Takaisin