Halosten taiteilijasuvun näyttely esillä vielä viikonlopun ajan

30.08.2018

Halosenniemen "Talonpojista taiteilijoiksi" -näyttely on avoinna vielä tulevana viikonloppuna 2.9. asti. Näyttelyssä on mukana Halosten laajasta taiteilijasuvusta viisi taiteilijaa: veljekset Pekka, Antti ja Heikki sekä heidän serkkunsa, veljekset Eemil ja Arttu. He kaikki olivat Suomen taiteilijoiden eturivissä 1800-luvun lopulta lähtien. Sunnuntaina Halosenniemen puutarhassa päästään myös nauttimaan Vokaaliyhtye Incanton konserteista.

Vokaaliyhtye Incanto Ranskassa 2017Vokaaliyhtye Incanto esiintyy Halosenniemen puutarhassa klo 14 ja 16 noin puolen tunnin ajan kerrallaan. 15-henkisen kuoron ohjelmistoon kuuluu suomalaisia kuoromusiikin klassikoita, muun muassa kansanlaulusovituksia sekä kansallisromanttisen ajan teoksia – säveltäjäniminä muun muassa Sibelius, Kuula ja Hannikainen.

Vuonna 2004 perustettu Vokaaliyhtye Incanto pitää majaansa Helsingin Kalliossa, mutta konsertoi säännöllisesti myös muualla kotimaassa ja ulkomailla. Incanton laulajistoon kuuluu niin musiikin ammattilaisia kuin kokeneita harrastajiakin, joista monet rikastuttavat pääkaupunkiseudun musiikkielämää laulamalla myös muissa korkeatasoisissa lauluyhtyeissä ja kuoroissa.

HALOSENNIEMI
Tuusulan taidemuseo
Rantatie, Tuusula
p. 09 8718 3466
www.halosenniemi.fi
www.facebook.com/halosenniemi
www.instagram.com/halosenniemi
Avoinna
2.5.–2.9. ti–su klo 11–18
Pääsymaksut
aikuiset 8 €
eläkeläiset, opiskelijat 6 €
lapset (7–17 v.) 2 €
Museokortti-museo.

Takaisin