Sukkapuikot kilisemään äänikirjan tahdissa

14.11.2018

Halosenniemen ateljeen takka. Kuva Kari KohvakkaHalosenniemessä tarjoutuu tilaisuus levollisen iltapäivähetken viettoon äänikirjaa kuunnellen lauantaina 24.11. klo 14–17. Ota mukaan oma käsityösi ja tehdään yhdessä joululahjavalmisteluja. Tuusulan vanhemman neulomaseuran jäsenet ovat paikalla neuvoineen vaikka sukan kantapään tai lapasen peukalon kutomisessa.

WSOY:n kirjallisuussäätiö tarjoaa Halosenniemen iltapäivään kokoelman erilaisia lyhyttarinoita ja kirjojen lukuja kuunneltavaksi äänikirjoina. Koosteessa on mukana muun muassa luvut Tommi Kinnusen Pintistä sekä Sinikka ja Tiina Nopolan Siskossyndroomasta. Lisäksi kuullaan näytteitä kirjoista Katja Kettu: Rose on poissa, Helena Ruuska: Pirut ja enkelit sekä Jari Järvelä: Kosken kahta puolen, jotka kaikki ovat tämä vuoden Finlandia-palkintoehdokkaina.

Halosenniemessä voi samalla tutustua "Sanoinkuvaamatonta! – WSOY 140 vuotta" -näyttelyyn. Siinä on esillä WSOY:n kirjallisuussäätiön kokoelmaan kuuluvia Suomen merkittävimpien taiteilijoiden teoksia kirjailijoista, taiteilijoista sekä muista kulttuuripersoonista. Halosenniemen näyttelyssä esitellään muun muuassa Pekka Halosen, Akseli Gallen-Kallelan, Venny Soldan-Brofeldtin, Wäinö Aaltosen, Väinö Kunnaksen, Jani Leinosen, Essi Renvallin ja Marjatta Tapiolan teoksia. Näyttely on toteutettu yhteistyössä WSOY:n kirjallisuussäätiön kanssa ja on esillä 9.12. asti.

Osallistuminen museolipun hinnalla 8/6/2 € tai Museokortilla.

Halosenniemi
Tuusulan taidemuseo
Halosenniementie 4–6 (Rantatie), Tuusula
p. 040 314 3466
www.halosenniemi.fi
www.facebook.com/halosenniemi
www.instagram.com/halosenniemi

Avoinna
8.9.–9.12. ti–su klo 12–17

Pääsymaksut
aikuiset 8 €
eläkeläiset, opiskelijat 6 €
lapset (7–17 v.) 2 €
Museokortti-museo.

Takaisin