Ihanat joululahjat Halosenniemen ja Erkkolan museokaupoista

19.11.2020

Pekka Halonen vuosikalenteri 2021Luminen Rinne_tarjotinJänis_pannunalunen

Ovatko joululahjat vielä hankkimatta? Halosenniemen ja Erkkolan yhteydessä olevista museokaupoista löytyy hauskoja ideoita pukinkonttiin! Kaupoissa on laaja valikoima tuotteita kirjoista sisustusesineisiin.

Halosenniemessä myymme muun muassa omaa hunajaa ja Tuusulan Vanhemman Neulomaseuran käsin neulottuja villasukkia, taidekirjallisuutta sekä Tuusulanjärven taiteilijayhteisöstä kertovia kirjoja. Löytyisikö sopiva perinneresepti joulupöytään Maija Halosen suomentamasta Konni Zilliacuksen Sedän keittokirjasta?

Joulukattaukseen sopii Pekka Halosen Luminen rinne -teoksen kuvalla varustettu kotimainen tarjotin. Lahjansaajaa ilahduttavat niin ikään varmasti Sisko Sutisen käsintehdyt keramiikkaesineet, kuten sympaattiset pöllö- ja karhulyhdyt, sirotinhiiret sekä onnenlinnut. Lisäksi myynnissä on Tuusulalaisen Miiko Designin Halosenniemeen suunnittelemia luontoaiheisia tuotteita kuten lasin- ja pannunalusia ja avaimenperiä. Joulusaunaan meiltä voi hakea käsintehdyt, kotimaiset palasaippuat sekä vaikkapa puisen löylykauhan!

Martta Wendelinin ja Rudolf Koivun kuvittamat joulukortit Erkkolasta

Erkkolan kaupassa kannattaa poiketa etenkin joulukorttiostoksilla. Meillä on hyvä valikoima rakastettujen kuvittajien Martta Wendelinin ja Rudolf Koivun kortteja. Lahjaksi sopivat myös puiset leikkuulaudat Rudolf Koivun kuvituksilla tai vuosikalenteri 2021 Martta Wendelinin kuvituksilla. Vai mahtuisiko pukinkonttiin Mauri Kunnaksen Seitsemän koiraveljestä? Erkkolasta löytyy hyvä kattaus Aleksis Kiven kirjallisuutta myös aikuiseen makuun sekä muita suomalaisen kirjallisuuden klassikoita. Museokortin omistajille tarjouksena joulukuussa kaikki kirjat -15% Erkkolan museokaupassa!

Erkkolan museokauppa on myös mukana Museokortin some-joulukalenterissa. Joka kalenteriluukusta eli päivittäisestä julkaisusta Museokortin Instagram- ja Facebook-sivuilla paljastuu ihana museokauppatuote, joka arvotaan tykkääjien kesken. Kannattaa siis Halosenniemen ja Erkkolan sometilien lisäksi seurata myös Museokorttia!

Museokaupat sulkeutuvat näyttelyiden päättyessä

Halosenniemen museokauppa on avoinna 29.11.2020 asti ja Erkkola 13.12.2020 asti. Tervetuloa ostoksille museon aukioloaikoina.

Pian on museokauppojen valikoimaa saatavilla myös Tuusulan kunnan verkkokaupasta https://shop.tuusula.fi

Museokauppa Erkkolassa. Kuva Topias Ahola

Iloista joulunodotusta!

Halosenniemi
Halosenniementie 4–6, Tuusula
www.halosenniemi.fi

Taiteilijakoti Erkkola
Rantatie 25, Tuusula
www.erkkola.fi

Takaisin