Tietoa www-sivuista

Halosenniemen verkkosivut toimivat Tuusulan museon Halosenniemen keskeisenä tiedonvälityksen kanavana. Sivujen tavoitteena on tarjota ajan tasalla olevaa tietoa museon toiminnasta. Sivuston päätoimittajana toimii viestintäkoordinaattori.

Tuusulan museo ei vastaa tarjoamansa sivuston sisällön tai sivuston teknisten ongelmatilanteiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista.

Tekijänoikeudet

Halosenniemen museolla on tekijänoikeus kaikkeen www-sivuilla julkaistuun materiaaliin. Museolla on oikeus vapaasti muuttaa sivuston sisältöä tai keskeyttää sivuston toiminta huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Sivujen sisältöä ei saa käyttää eikä lainata muussa yhteydessä ilman lupaa ja mainintaa lähteestä. Sen sijaan lehdistötiedotteet, uutiset ja muu julkaistavaksi tarkoitettu materiaali on vapaata julkaistavaksi.

Halosenniemen sivuilta on linkkejä myös muille sivustoille. Halosenniemi ei vastaa ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelujen sisällöstä, tietojen oikeellisuudesta tai saatavuudesta.

Halosenniemen sivuille saa tehdä linkkejä, kun noudattaa tekijänoikeussäännöksiä ja hyvää tapaa.

Verkkopalvelun tietosuoja

Tuusulan kunnan museo Halosenniemi on sitoutunut suojaamaan verkkopalveluidensa käyttäjien yksityisyyttä Tietosuojalain (2018), EU:n tietosuoja-asetuksen (2016/679) ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Sivustolla käytetään evästeitä ja kerätään tietoja käyttäjistä. Kerätyistä tiedoista ei voi tunnistaa yksittäistä verkkosivustolla vierailijaa. Evästeitä käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tilastotiedon keräämiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.
Sivut saattavat sisältää kunnan ulkopuolisten palveluntarjoajien sisältöjä, kuten upotuksia karttapalveluista tai sosiaalisen median kanavista. Näiden kanavien ja palveluiden yksityisyyden suoja on niiden omistajatahojen vastuulla.

Verkkosivustolla on https-suojaus käytössä. Sivustolla olevien sähköisten lomakkeiden kautta lähetettävät tiedot on salattu.