Tuusulan HALO Avoin Ateljee kutsuu näyttelyyn kotisohvalta

21.08.2020

Tuusulan HALO Avoin Ateljee esittelee tällä hetkellä Pekka Halosen (1865−1933) valikoituja teoksia. AR-tekniikalla toteutettu HALO Avoin Ateljee avasi virtuaaliset ovensa kesäkuussa 2020 ja sitä esitellään nyt asuntomessujen 2020 Tuusula-talossa.

HALOon pääsee menemällä älylaitteella osoitteeseen /elamisentaidetta.fi/halo/ tai lukemalla QR-koodin. Ateljeessa voi vierailla vaikka kotisohvalta kellonaikaan katsomatta.

− AR-ateljee on osa kulttuurin Tuusulan monipuolista tarjontaa, jota esittelemme mielellämme esimerkiksi asuntomessuvieraille. Tuusulanjärven Rantatieltä löytyvät monet tunnetut kulttuurikohteet, kuten Halosenniemi, Erkkola ja Aleksis Kiven Kuolinmökki. Rantatie on myös asuntomessujen 2020 virallinen oheiskohde, kertoo pormestari Arto Lindberg.

Asuntomessut järjestetään Tuusulassa 3.−30.8.2020. Asuntomessuista löytyy lisätietoja osoitteesta www.asuntomessut.fi. Oheiskohteeseen voi tutustua osoitteessa www.halosenniemi/rantatie.

HALO Avoin Ateljeessa on käynnissä arvonta. Arvontaan voi osallistua löytämällä kätketyn teoksen. Palkintona arvotaan kahden hengen museoliput Halosenniemeen ja Lottamuseon kanttiinin piknik-kori. Arvonta suoritetaan 1.9.2020.

Jokainen meistä on oman elämänsä taiteilija. Tuusulassa voi rakentaa omanlaisensa elonkaaren: pienen kunnan edut, suuren kaupungin kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Irtioton maailman ääriin voi silti helposti tehdä, onhan alueellamme Suomen kansainvälisin lentokenttä. Tuusula − Elämisen taidetta. www.tuusula.fi

 

Lisätiedot:

Pormestari Arto Lindberg, arto.lindberg@tuusula.fi, 040 314 3101

Viestintäpäällikkö Paula Miettinen, paula.miettinen@tuusula.fi, 040 314 2004

Kehittämispäällikkö Heidi Hagman, heidi.hagman@tuusula.fi, 040 314 3052

 

Takaisin