Taidetta ja valoa Tuusulan Taiteiden Yössä 28.8.

27.08.2020

Huomenna perjantaina 28.8. klo 18 alkaen vietetään Tuusulan Taiteiden Yötä. Hyrylän keskusta-alue ja Tuusulanjärven maisemat täyttyvät tapahtumapisteistä, joissa tarjoillaan ohjelmaa kaiken ikäisille Ajan aalloilla -teemalla. Ilta on täynnä taiteen ja valon juhlaa. 50-vuotiasta Suomen Asuntomessuja juhlistetaan klo 21.45 hiilineutraalilla ilotulitustaideteoksella.

Taiteen ja valon ilta ajan aalloilla

Tuusulan Taiteiden Yö on ilta täynnä monipuolisia mahdollisuuksia ja ohjelmaa laajalla kattauksella. Hyrylän keskusta-alueen ja Tuusulanjärven rantamaisemat täyttävään tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tuusulan Taiteiden Yötä valaisee tänä vuonna monet valoteokset. Sarvikallio saa yllensä illan mittaan väriä vaihtavan valoteoksen ja Suomen Asuntomessujen 50. juhlavuotta juhlistetaan klo 21.45 Tuusulanjärveltä lautalta tulevalla hiilineutraalilla ilotulitustaideteoksella, jonka tarjoaa Tuusulan kunta ja toteuttaa Suomen Ilotulitus Oy. Ilotulitusteos on nähtävissä parhaiten Tuusulan kirkko − Gustavelund − Tuuskoto -alueelta tai järven vastarannalta. Järvi tuo heijastuksineen hienon lisämausteen ilotulitukselle.

Lisäksi Tuusulanjärven tienoiden asukkailla on mahdollisuus liittyä alueen tunnelmalliseen valaisemiseen sytyttämällä omille pihoilleen ja rannoilleen valaistuksia.

Tapahtumassa voidaan tarvittaessa rajoittaa yleisömäärää tapahtumapisteissä riittävän turvavälin takaamiseksi. Osallistujien toivotaan myös huolehtivan osaltaan turvaväleistä liikkuessaan tapahtuma-alueella.

Tutustu Tuusulan Taiteiden Yön tapahtumapaikkoihin ja ohjelmaan:
https://www.taiteidenyo.fi/

Tule mukaan tunnelmalliseen tapahtumaan!

 

Takaisin