Tuusula on avannut verkkokaupan 

27.10.2020

Tuusulan kunta on avannut 27.10.2020 verkkokaupan. Verkkokauppaan pääsee Tuusulan kunnan verkkosivujen etusivulta löytyvästä linkistä tai osoitteen www.tuusula.fi/verkkokauppa kautta. 

Verkkokaupan tuotteet ja tilaaminen

Aluksi verkkokaupassa myydään Tuusulan museoiden tuotteita, kuten pääsylippuja ja museokaupan antimia, sekä Tuusula-tuotteita, kuten Tuusula-t-paitoja, -lampaita ja -juomapulloja. Valikoimaa laajennetaan verkkokaupan kokemusten ja kysynnän perusteella.

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä voit kuitenkin tehdä ostoksesi jatkossa nopeammin ja tarkastella tekemiäsi tilauksia.

Tuusulan kunnan keskitetty asiakaspalvelu TuusInfo lähettää tilaukset postitse, ja ne on mahdollista myös noutaa paikan päältä TuusInfosta. Postitettavien tuotteiden hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut.  

− Meillä on strategisena tavoitteena lisätä sähköisiä palveluita ja niiden käyttöä. Tuorein toteutuksemme on juuri käyttöönotettu verkkokauppamme. Haluamme tehdä askel askeleelta asiointia helpommaksi ja monipuolisemmaksi kuntalaisille, talouspäällikkö Heli Hippeläinen kertoo.   

Museoliput ennakkoon 

Halosenniemen ja Taiteilijakoti Erkkolan pääsylipun voi jatkossa käydä ostamassa verkkokaupasta puhelimeen ladattavaan Ceepos-mobiilimaksusovellukseen. Ennakkoon ostettu lippu käydään kuittaamassa museon kassalla ja vaihdetaan pääsylippuun.  

Siirry verkkokauppaan tutustumaan valikoimaan:
https://shop.tuusula.fi/

Lisätietoja:
Talouspäällikkö Heli Hippeläinen, heli.hippelainen@tuusula.fi, 040 314 3061 
Asiakaspalvelu TuusInfo, tuusinfo@tuusula.fi, 09 8718 3070

Takaisin