Tuusulan museon yleisötyön tiimissä henkilöstömuutoksia

02.03.2023

Tuusulan museon uudeksi museolehtoriksi on valittu filosofian maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Susanna Hemmilä-Peltonen. Susanna aloitti työt 26.2.2023. Pitkäaikainen museolehtori Aino Malminen siirtyi uusiin tehtäviin Hotelli- ja ravintolamuseoon tammikuussa.

− On hienoa ja innostavaa aloittaa uusissa tehtävissä omassa tutussa museossa, sanoo aiemmin museoassistenttina toiminut Susanna Hemmilä-Peltonen. Susanna on työskennellyt ennen Tuusulan museota mm. taideopettajana Annantalolla Helsingissä, Nurmijärven museolla ja Teatterimuseolla.

− Museolehtorin toimenkuva tuntuu paluulta omille juurille taideopetuksen parissa. Meillä on täällä Tuusulassa valtavan hienot museokohteet, joihin on inspiroivaa päästä kehittämään pedagogisia sisältöjä yhdessä mukavan tiimin kanssa, Hemmilä-Peltonen kertoo. Tuusulan museon opetuspalvelut tekee laajasti yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden kanssa: seuraavaksi on tulossa työpajoja Skidiviikoille ja Tuusulan kulttuurikasvatussuunnitelmaan kuuluvat kuudesluokkalaisten taidepajat muotoutuvat jo uuden museolehtorin mielessä.

Yleisötyön amanuenssi Harri Nyman palaa vuorotteluvapaalta 7.3.2023. Kiitos hyvästä työstä Aino Malmiselle ja Harrin sijaisena toimineelle Anna Rauhalalle.

Museon opetuspalveluiden tärkeitä yhteystietoja:

Kultsut, pajavaraukset ja tiedustelut:
museopeda@tuusula.fi

museolehtori Susanna Hemmilä-Peltonen
susanna.hemmila-peltonen@tuusula.fi
040 314 3468

yleisötyön amanuenssi Harri Nyman
harri.nyman@tuusula.fi
040 314 3474

 

 

 

 

Takaisin