Kysely Järvenpään, Keravan ja Tuusulan alueen museoiden digitaalisista palveluista

04.01.2023

DALL·E 2023-01-03 15.03.31 - a wonderful digital future in museums with floating projections

Museot pyrkivät tarjoamaan kulttuuria sekä elämyksiä helposti ja lähestyttävällä tavalla. Digitaalisten palveluiden kehittäminen auttaa museoita olemaan entistä saavutettavampia ja vuorovaikutteisempia. Osallistu kyselyymme ja kerro meille, miten me voimme kehittää parempia digitaalisia palveluita!

Tällä kyselyllä selvitetään museoiden digitaalisten palveluiden tunnettuutta, käyttöä sekä toiveita niiden kehittämiseksi. Haluamme kuulla, mitä yleisö toivoo museoiden digitaalisilta palveluilta. Kaikki vastaukset kyselyyn ovat suureksi avuksi.

Kyselyn vastaukset käsitellään anonyymisti. Kyselyn toteuttaa virtuaalimuseoselvitys-hanke, jonka rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeella kehitetään museoiden digitaalisia ja virtuaalisia palveluja ja sisältöjä. Mukana ovat Ainola, Järvenpään museopalvelut, Keravan museopalvelut, Lottamuseo ja Tuusulan museo.

Linkki kyselyyn>

Halutessasi voit osallistua hankkeessa mukana olevien museoiden tuotepakettien arvontaan. Voittajiin otetaan yhteyttä viimeistään noin kahden viikon kuluttua kyselyn sulkeutumisesta.

Kyselyyn voi vastata 23.1.2023 klo 8 saakka. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Kiitos ajastanne ja hyvää alkanutta vuotta 2023!

Lisätietoja kyselystä
Virtuaalimuseo-hankkeen projektipäällikkö Minna Turtiainen, minna.turtiainen (a) jarvenpaa.fi, p. 040 315 2260

Takaisin